Sunday, July 6, 2014

bossventure tipu?baca dan faham dahulu..


















Penerangan ringkas mengenai BOSSVENTURE
1- Bossventure ini satu perniagaan online yang dikecualikan cukai 6% oleh kerajaan dari semua produknya. Berkonsepkan e- mall & shopping complex dalam bentuk online. Daripada 6% tadi lah 0.1% - 1.5% diberikan kepada reseller 4.5% untuk company.

2- Berapa modalnya dan apa benefit daripadanya:
*Modal 1 lot ialah RM990 dimana ia akan dibahagikan kepada income pasif & lesen cyber seumur hidup & yearly maintanence. RM330 untuk pasif sehinga 1.5% setiap hari & RM495 wajib untuk lisen cyber seumur hidup,dan RM165 adalah yuran tahunan yg perlu kita bayar setahun sekali pada govement.

3- Dari mana datangnya DSI yang diberikan setiap hari sehingga 1.5% USD tu?
*Dari awal sudah dinytakan bahawa Bossventure adalah perniagaan online. Jadi, 0.1 - 1.5% USD tersebut datangnya daripada keuntungan harian yang diperolehi daripada online shopping yang dilakukan oleh sesiapa sahaja yang membeli produk di http://www.bossventure.com

Profit tersebut akan diberikan setiap hari.
Sebagai contoh :
hari yg pertama
usd100.00 X 1.5% = usd1.50 total = usd101.50
hari yg ke 2
usd101.50 X 1.5% = usd1.52 total = usd103.02
hari yg ke 3
usd103.02 X 1.5% = usd1.55 total = usd104.57

dan ia berlaku seterusnya. Pengeluaran boleh di buat daripada hasil keuntungan sahaja sehingga cecah maximum 4 kali ganda dari modal asal kita.contoh jika modal anda:

100usd - anda layak terima 400usd
1000usd - anda layak terima 4000usd
10000usd - anda layak terima 40000usd

#anda layak terima keuntungan 4 kali ganda dari modal asal anda dgn hanya pounding selama 180 hari..dan kemudian anda perlu sell back "jual semula" keuntungan harian anda..sehingga mencecah 4 kali ganda dari modal anda..so ini adalah system baru bossventure yg dilancar kan pada 1 july..ini adalah berdasar kan pasif income..jika anda rajin,anda aktif..dan akan dapat lebih keuntungan.

#so untuk pasif income,anda perlu modal sekali,dan biar kan keuntungan jalan hari2 sehingga 180 hari,kemudian anda jual semula keuntungan anda sehingga cecah 4 kali ganda dari modal anda.mudah kan?


company background:

4- Apa nama company ni, dari mana & selamat ke?
*Nama company ini ialah CASH DEAL SDN. BHD, 100% kepunyaan Malaysia, chairman dia Hakim Hamidi. Mendapat sijil kelulusan dari MSC untuk menjalankan online bisnes, 10 tahun pengecualian daripada tax, source for funding, business to business, licensing program & bermula pada 2011

5- Bossventure ni Malaysia je ke yang buat?
*Bossventure bertaraf global dimana terdapat beberapa buah negara lain yang menjalankan program seumpamanya seperti China, Hong Kong, Thailand, Filipina, Malaysia & yang terbaru adalah Indonesia.

6- Berapa tempoh matang untuk kita withdrawal wang tersebut?
*Di sini kita tidak mempunyai tempoh matang sepertimana yang lain. Anda boleh withdrawal wang anda sekali seminggu dengan syarat, di dalam e-wallet anda harus mempunyai minima 50 USD.

7- Setelah saya menyertai Bossventure, apa yang perlu saya lakukan selepas itu?
*Anda boleh membuat pilihan sama ada "sit & relax" ataupun membawa rakan anda untuk menyertai di Bossventure. Jika anda memilih untuk "sit & relax", anda akan memperolehi DSI yang disebut sebagai income pasif 0.1% - 1.5%USD setiap hari. Jadi x perlu bersusah-payah untuk mencari rakan niaga.

8- Ada yg tanya dari mana duit tu & Halal ke?
 *Perniagaan BossVenture Sah dan Berstatus MSC. BossVenture menyewakan tapak-tapak perniagaan kepada merchant-merchant yg nak menjual produk masing2. Bila ada pelanggan beli produk, merchant tersebut dikenakan bayaran 20% sewa tapak perniagaan dari BossVenture. Itu sumber Pendapatan & Keuntungan Sykt. Keuntungan itulah yg diagihkan kpd kita dari 0.1% hgga 1.5% So, Perniagaan ini Jelas, Tiada gharar dan sah.




di bawah ini adalah contoh statement yg saya da withdraw pada bulan jun lepas,segala keewangan yang masuk adalah under "cash deal sdn bhd".





___________________________________________________________________________________


2 faedah di dalam bossventure:

dalam bossventure,setiap reseller mempunyai 2 wallet,iaitu dipanggil "ewallet" & "pp wallet" dimana:

-ewallet - untuk anda withdraw ke mana2 bank kecuali tabung haji

-pp wallet - khas untuk anda shopping di bvmalls.com sahaja

bvmalls.com adalah 1 website markerting online dari bossventure dimana bvmalls sama seperti mudah.my,lelong.com,ebay,so kite terima keuntungan harian adalah bergantung pada jualan harian di bvmalls.com,

merchant2 akan iklan kan barangan mereka pada setiap tapak iklan di bvmalls.com..dan caj 20% akan dikenakan pada setiap harga barang merchant (contoh barangan yg ingin dijual berharga RM1000,20% bvmalls akan kenakan caj sebanyak RM200)
percaya atau tidak,kalau saya kata bvmalls hari2 ada sales?saya kata ya!kerana kita juga yg shopping di dalam bvmalls.com itu..kenapa saya kata mcm tu?

-setiap keuntungan kite dapat dari bossventure tak kira dari segi (bonus pairing,matching bonus harian,withdraw),setiap keuntungan tersebut akan automatic pecah pada 2 wallet kita tersebut,dimana :
70% dari keuntungan akan masuk ke ewallet,sementara itu,
30% akan masuk ke pp wallet untuk kita shopping di bvmalls.com

so anda rasa setiap hari ada sales di bvmalls tak?mesti ada kan..so bossventure adalah smart..sambil kita menjana income,sambil kita shopping di bvmalls.com dan terima keuntungan "up to 1.5%" setiap hari..berdasarkan gambar di bawah ini..kita adalah sebagai reseller sahaja,terima profit setiap hari dari bvmalls.com..




so untuk yg berminat nak register sebagai reseller bossventure,boleh hubungi saya di:

012 - 6306033 (whatsapp/wechat/call/) - imal
facebook : www.facebook.com/imal.cnp

untuk pencerahan boleh jumpa saya di area :klang/s.alam/ampang